Vennekort. 10 kort i A3-format med bilder av Pinnsvin og Kanin og forslag til aktiviteter

Vennekort. 10 kort i A3-format med bilder av Pinnsvin og Kanin og forslag til aktiviteter Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,9 MB
FILNAVN
Vennekort. 10 kort i A3-format med bilder av Pinnsvin og Kanin og forslag til aktiviteter.pdf
ISBN
4688253413711

BESKRIVELSE

Vennekort er en pakke med 10 kort i A3-format, med fargerike og uttrykksfulle bilder av Pinnsvin og Kanin i situasjoner barna lett kjenner igjen fra sin egen hverdag.De ti vennekortene berører hvert sitt tema innen sosial kompetanse: å samarbeide, å dele, å snakke om det, å vente på tur, å vise følelser, å spre glede, å lytte og bli enige, å si stopp, å si unnskyld, å roe seg ned. På den ene siden av kortet er det en uttrykksfull illustrasjon, og på den andre siden finner du forslag til ulike aktiviteter med utgangspunkt i temaet (leker, sanger, formingsaktiviteter, rim og regler, rollespill og mye mer).

Velg blant mange ulike typer av kort og designs og legg til ditt bilde. Vi har kort til bryllup, bursdager, dåp, konfirmasjon og fest.

Dere kan være trygge på at det kun blir brukt for å gi dere det best tilpassede innholdet fra våre butikker. Det er kun vi handlegaten.no som bruker informasjonen som samles inn, vi sprer den ikke videre til noen 3.part. Dere kan være trygge på at det kun blir brukt for å gi dere det best tilpassede innholdet fra våre butikker. Fordeler og ulemper med metodene.

RELATERTE BØKER