Candide, eller Optimismen

Candide, eller Optimismen - Voltaire | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Voltaire
DIMENSJON
5,64 MB
FILNAVN
Candide, eller Optimismen.pdf
ISBN
3882424107411

BESKRIVELSE

Voltaires mesterverk Candide er en satire over blant annet Gottfried Leibniz' filosofi og hans optimistiske determinisme. Ikke bare er romanen over.dådig morsom, den er rett og slett et fyrverkeri av en bok til tross for at den i overveiende grad befatter seg med kalamiteter og grusomme hendelser. Blant disse finner vi barbariske krigshand.linger og massakrer, voldtekter, drap, skipbrudd, sjørøveri, jordskjelv, en autodafé, ran og svindel - og lumske mennesker som trasker omkring på alle kanter, klare til hva det skal være. Candide er kanskje det verket som Voltaire er aller best kjent for. Romanen foreligger her i ny oversettelsen for første gang på sytti år.

Kryddan kan göra läsaren glada, ledsna, eller få de att skratta... och visa sina känslor om personer som är i berättelsen. Candide eller Optimismen av Voltaire.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788274884632 Candide, eller Optimismen Candide, eller Optimismen Innbundet / 2016 / Bokmål 349,-305,-Levering 2-6 dager Antall. Legg i handlekurv.

RELATERTE BØKER