Formidling som funker

Formidling som funker - Vibeke Holtskog | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vibeke Holtskog
DIMENSJON
5,13 MB
FILNAVN
Formidling som funker.pdf
ISBN
1682912760337

BESKRIVELSE

«Denne boka bør leses av alle som ønsker å ta sine formidlingsevner til nye høyder.»Chris Hovde, TeliaHva er oppskriften på en god presentasjon? Hvordan gjør du budskapet ditt spisset og relevant? Hvilke grep kan du ta for å engasjere? Alle kan bli bedre. Men ikke alle kan følge samme oppskrift. Like fullt er det noe som alltid funker. Og noe som aldri funker! Formidling som funker er en guide til deg som vil bli tydeligere i din kommunikasjon. Her lærer du hvordan du blir mer strukturert, inspirerende og overbevisende når du presenterer. Da Vibeke Holtskog var yngre, våget hun knapt å åpne munnen i større forsamlinger. Nå tar hun igjen for alle årene hun brant inne med sine budskap, og hjelper andre med å bli tryggere og tydeligere formidlere. Siden 2009 har hun jobbet som kurs- og foredragsholder innen kommunikasjon, retorikk, didaktikk og motivasjon. I denne boken deler hun sine effektive metoder for formidling som funker. «Lettfattelig, konkret og engasjerende. «Formidling som funker» er et must på reisen mot å bli en god formidler!»Isabelle Ringnes, Singularity University«Vibeke Holtskog er formidlingsdronninga!»Lone Sletten, Athenas Norge«Vibeke Holtskog vet akkurat hva som skal til for å bli en fabelaktig formidler. Her serverer hun praktiske tips på løpende bånd.»Trond Markussen, president i NITO«Vibekes metode fungerer til fulle, både for begynnere og for de mer trente.»Hilde Totland Harket, Norges forskningsråd

1.2K likes. Vi beveger mennesker - fra bevisstgjøring til handling og endring.

Vi beveger mennesker - fra bevisstgjøring til handling og endring. Kurs og foredrag i kommunikasjon, kultur, ledelse og motivasjon. Det ene er at den formidling som er typisk og spesiell for arkivvirksomheten, nemlig den forklarende, tilretteleggende og personlige arkivaren, nå ikke lenger skal kjennes verdig til denne betegnelsen.

RELATERTE BØKER