Klompelompes jul

Klompelompes jul - Hanne Andreassen Hjelmås, Torunn Steinsland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Andreassen Hjelmås, Torunn Steinsland
DIMENSJON
4,25 MB
FILNAVN
Klompelompes jul.pdf
ISBN
2834851058673

BESKRIVELSE

Skap julestemning og vakre julegaver med inspirasjon fra KlompeLOMPE! Med denne boka kan du la deg inspirere av den kreative KlompeLOMPE-livsstilen og få massevis av ideer til å lage vakre ting til hjemmet og til de rundt deg. Her er strikkede juleplagg, tips til pynt, gaver og mat. Boka er rikt illustrert med bilder. Her er trinn-for-trinn-oppskrift på hvordan du kan lage en adventskalender med bamsen som får et lite strikkeplagg hver dag. Du finner oppskrifter på konfekt og andre godsaker, store og små strikkeplagg til barn og voksne, fin julepynt og ideer til borddekking, gaveinnpakning og blomsterdekorasjon. God, lun julestemning kan bestå av enkle ting du lager selv, og det trenger ikke være dyrt.

Her er strikkede juleplagg, tips til pynt, gaver og mat. Boka er rikt illustrert med bilder. Kjekkasnisselue fra boka Klompelompes jul; Kjekkasnisselue fra boka Klompelompes jul.

Plagget må vaskes separat. Råvaren til denne kvaliteten kommer fra Australia Vår leverandør har garantert at ullen vi kjøper ikke kommer fra sauer som har blitt utsatt for mulesing ... Vil du strikke noe til jul? Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på julepynt.

RELATERTE BØKER