Nordlandsbunaden

Nordlandsbunaden - Unni Irmelin Kvam | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Irmelin Kvam
DIMENSJON
6,83 MB
FILNAVN
Nordlandsbunaden.pdf
ISBN
8954428500717

BESKRIVELSE

Boka om det vakreste plagget du eier. De fleste som har en bunad har et nært forhold til den, men vet ikke så mye om den og ønsker ofte å vite mer. Dette er boka om Nordlandsbunaden, en av de mest populære norske bunadene. Forfatteren tar for seg historien til Nordlandsbunaden og forklarer hvordan den har blitt akkurat slik den er, hun viser hva den består av fra topp til tå, og hva slags sølv som hører til. Boka er rikt illustrert med foto av stoff, broderier og sølv til Nordlandsbunaden.

Om skredderen sier Eidnes i en artikkel at: "Han hadde i læreåra sine og seinare vore med å sy nordlandsbunad for menn. Nordlandsbunaden på 2. plass.

Sjalet er laget av Rannveig Gjevre fra Svolvær. Bunadsnemda for Nordlandsbunaden er valgt av Hålogaland ungdomslag og består av: Leder Karin-Johanne Ness, styremedlem Heidi Havstein, Astrid Ulriksen og en representant fra Nordland husflidslag, Inger Larsen. Vår oppgave.

RELATERTE BØKER