Norsk pop-poesi

Norsk pop-poesi - Mona B. Riise | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mona B. Riise
DIMENSJON
6,55 MB
FILNAVN
Norsk pop-poesi.pdf
ISBN
9139844045305

BESKRIVELSE

Norsk pop-poesi er en samling poetiske høydepunkter fra norsk pop, rock og rap - små utdrag fra glemte låter som minner om en tilbakelagt ungdomstid, men også velkjente tekstlinjer som har fulgt flere generasjoner. Enkelte tekstlinjer setter seg fast i hukommelsen. Noen ganger fordi de treffer på et spesielt punkt i livet, andre ganger fordi de simpelthen er poetiske lykketreff. Mona B. Riise presenterer slike høydepunkter. Hun har også snakket med noen av Norges beste tekstforfattere om prosessene bak låtsuksessene.

Riise det hun opplever som poetiske høydepunkter fra norsk populærmusikk. Boka er både en diktantologi og en fortelling om hvordan tekstene ble til. Norsk pop-poesi er en samling poetiske høydepunkter fra norsk pop, rock og rap - små utdrag fra glemte låter som minner om en tilbakelagt ungdomstid, men også velkjente tekstlinjer som har fulgt flere generasjoner.

Enkelte tekstlinjer setter seg fast i hukommelsen. Noen ganger fordi de treffer på et spesielt punkt i livet, andre ganger fordi de simpelthen er poetiske lykketreff. Norsk pop-poesi er en samling poetiske høydepunkter fra norsk pop, rock og rap - små utdrag fra glemte låter som minner om en tilbakelagt ungdomstid, men også velkjente tekstlinjer som har fulgt flere generasjoner.

RELATERTE BØKER