Skogluft effekten

Skogluft effekten - Jørn Viumdal | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørn Viumdal
DIMENSJON
12,95 MB
FILNAVN
Skogluft effekten.pdf
ISBN
2197182845685

BESKRIVELSE

Du blir friskere og piggere. En enkel metode som alle kan få til, ville det ikke vært deilig å ha det slik hjemme? Jørn Viumdal viser deg hvor enkelt du kan få Skogluft-effekten hjemme og på jobb. Boken gir deg også et lettfattelig og fascinerende innblikk i den banebrytende forskningen fra NASA og Universitet på Ås som metoden bygger på. I denne boken introduseres begrepet naturmangel. Mennesker i dag tilbringer 90% av tiden innendørs, i miljøer som skiller seg sterkt fra det som var våre naturlige livsbetingelser. Symptomene på naturmangel er bl.a. tretthet, utslitthet, hodepine, stress, luftveisirritasjoner og hudproblemer. Forskningen viser også at gevinstene ved flere turer i skogen er over straks vi er tilbake innendørs. Men den varige effekten er enklere å oppnå enn du tror. Hva er Skogluft-effekten? 20 års norsk forskning med rundt 2000 mennesker involvert viser at riktig lys og riktige planter innendørs gjør at barn og voksne: blir piggere og mer opplagte får økt konsentrasjon takler stress bedre blir friskere og får styrket immunforsvar får bedre relasjoner. Denne boken viser deg i enkle trinn hvordan du selv kan oppnå Skoglufteffekten ved å ta naturen inn der du oppholder deg til daglig. Dette har gitt dokumentert positiv effekt på skoler, barnehager, arbeidsplasser og i hjem. «Når du kommer inn i lokalet, selv på en mørk desembermorgen, er det som å komme ut i skogen en sommerdag.» Jan Grønbech, Country Manager, Google.

Varenummer: 1018678 / Produktnr.: 9788279008811 9788279008811. 1 / 1.

Jørn Viumdal forteller om planteveggsystemet Skogluft som er basert på 20 års erfaring og banebrytende forskning fra NASA og Universitetet på ÅS. Dagens mennesker tilbringer ca.

RELATERTE BØKER