Spill spillet

Spill spillet - Henrik Skaug Sætra | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henrik Skaug Sætra
DIMENSJON
4,84 MB
FILNAVN
Spill spillet.pdf
ISBN
1010387139514

BESKRIVELSE

Gikk det ikke helt som du hadde tenkt deg? Da du ville ha burger, men partneren fikk gjennomslag for sushi? Da sønnen din forhandlet om sin tredje is for dagen, og du gav etter? Da du havnet i krangel med hyttenaboen, om noe dere egentlig var enige om? Felles for slike situasjoner er at du ikke kan fikse dem alene. Utfallet avhenger nemlig også av hva andre tenker, og da gjør. Lønner det seg å komme med lovnader og forhandle, eller er det best å spille hardt? Det avhenger av situasjonen, og her får du tips til hva som er lurt å gjøre når. Livet er et spill, så lær deg å spille med denne enkle innføringen i spillteori!

Nedenfor ser du liste over spill som fikk god omtale hos oss i 2019. Heispillet er et spill om følelser, tanker og situasjoner. Heispillet passer for barn, ungdom og familier i alderen 4 år og oppover.

Klikk og hent i nær 180 bokhandler over hele landet - eller bestill hjem. Snasen er i dag basert på Flash, men fra høsten 2020 vil spillet baseres på en HTML5-løsning. Her er fire elever første gang de spiller Snasen: Vi møter igjen de samme elevene etter at de har spilt Snasen mange ganger.

RELATERTE BØKER