Språkets mønstre

Språkets mønstre - Lars Anders Kulbrandstad, Torodd Kinn | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Anders Kulbrandstad, Torodd Kinn
DIMENSJON
12,8 MB
FILNAVN
Språkets mønstre.pdf
ISBN
1256680203977

BESKRIVELSE

Den klassiske innføringsboken i språklære i ny utgave!«Språkets mønstre» gir en innføring i begreper og metoder for å beskrive det grammatiske systemet i et språk. Dette er også en grunnbok om språkbygningen i moderne norsk. Grammatikkbegrepet er vidt og behandler mønstre på ulike språklige nivåer: lyd- og rettskrivningsmønstre, ord- og setningsmønstre og mønstre i betydningsinnholdet i ord og ytringer. Denne utgaven er faglig oppdatert og ytterligere forbedret. De viktigste forandringene er: - Oppgavene og løsningsforslagene er innlemmet i boken. - Kapitlene «Ordmønstre» og «Ordklasser» er erstattet av åtte kortere kapitler.- Kapittelet «Setningsmønstre» er erstattet av seks kortere kapitler, og fremstillingen av syntaks er betydelig utvidet.«'Språkets mønstre' er den grundigste og mest pedagogiske innføringsboka i norsk grammatikk. Med integrerte oppgaver og løsningsforslag er den nå også den mest komplette.»Tor Arne Haugen, professor i norsk språk ved Høgskolen i Volda«Det er ikke så ofte at ei lærebok i norsk grammatikk kommer såpass langt som til 4. utgave, så når det skjer, er det gjerne av en god grunn: Kulbrandstad og Kinn er ikke 'bare' gode grammatikere; de er også fine pedagoger.»Hans-Olav Enger, professor i nordisk språk ved Universitetet i Oslo

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp 'Språkets mønstre, norsk språklære med øvingsoppgaver' av Lars Anders Kulbrandstad fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Innbundet, Heftet, Heftet | 9788215027708 «'Språkets mønstre' er den grundigste og mest pedagogiske innføringsboka i norsk grammatikk.

Framstillingen bygger på et vidt grammatikkbegrep og behandler mønstre på ulike språklige nivåer: fra lyd- og rettskrivningsmønstre, gjennom ord- og setningsmønstre til ... Den klassiske innføringsboken i språklære i ny utgave!«Språkets mønstre» gir en innføring i begreper og metoder for å beskrive det grammatiske systemet i et språk. Dette er også en grunnbok om språkbygningen i moderne norsk.

RELATERTE BØKER