Stedene

Stedene - Marguerite Duras | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marguerite Duras
DIMENSJON
3,90 MB
FILNAVN
Stedene.pdf
ISBN
6224485862311

BESKRIVELSE

«Filmene jeg lager, lager jeg på det samme stedet som bøkene mine. Det er det jeg kaller lidenskapens sted. Der hvor man er stum og blind. Eller, jeg prøver å være der så mye som mulig» I denne boka snakker Marguerite Duras om steder som har vært viktige for henne: steder i livet, i barndom og voksenliv, men også steder i fiksjonen, i bøkene og filmene. Samtalen med dokumentarfilmskaper og regissør Michelle Porte ble sendt på fransk tv i 1976 og ble siden skrevet ut som bok. Det gjør at teksten bærer preg av det muntlige, av øyeblikket, av det som oppsto i møtet mellom de to samtalende. De befinner seg et sted mens de snakker. Og sammen ser de på fotografier av steder som har betydd noe for Duras. Sånn blir denne boka en dialog om å være i dialog med sitt stoff, sitt indre, verden der ute og andre mennesker. Og sånn åpner den også forståelsen av hva skriving er, og av hva det vil si å skape. Med forord av Hanne Ørstavik.

Bobilplassene (bobilparkeringene) kan du finne enten fylkesvis eller på et kart. Begge fører deg fram til en egen side for hver oppføring. Disse stedene bør oppleves i Oslo.

Hvor i Norge bør ferien legges for mest mulig sol- og penværsdager? Sol og varme står øverst på mange ønskelister når sommerferien planlegges. Ting å gjøre i Lofoten: Se anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Lofoten, Norge på Tripadvisor. De beste stedene å se kirsebærtre blomstre. Disse byene bør du sjekke ut hvis du vil få med deg årets kirsebærblomstring. Stedene i Lillestrøm kommune.

RELATERTE BØKER