Veien tilbake

Veien tilbake - Lee Child | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lee Child
DIMENSJON
11,5 MB
FILNAVN
Veien tilbake.pdf
ISBN
3406768318984

BESKRIVELSE

På vei til San Diego får Jack Reacher øye på et skilt med navnet Laconia - byen der faren hans vokste opp. Men da han begynner å undersøke, får han vite at det aldri har bodd noen Reacher i Laconia. Noen lyver - men hvorfor?Samtidig er et ungt par på vei til New York. Bilen deres byter sammen, og de må ta inn på et øde motell. Men det er noe merkelig med dette motellet, og ganske snart blir de brikker i et dødelig spill - der jokeren er Jack Reacher.«Familiehemmeligheter hjemsøker Jack Reacher i denne høyspente thrilleren fra 'spenningens suverene mester'» Entertainment Weekly

Prosjektmedarbeider [email protected] Den aller mest bortkastede tiden, er all den tiden du brukte til ikke å starte Dawson Trotman Powered by: Bloc ... Veien Fram Går Først Tilbake - håndbok for deg som sliter med alkohol, rusmidler og annen avhengighet.

Prosjektleder Natur & Fjell [email protected] Thor Olav Lystad.

RELATERTE BØKER