Voksne mennesker

Voksne mennesker - Marie Aubert | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marie Aubert
DIMENSJON
7,57 MB
FILNAVN
Voksne mennesker.pdf
ISBN
9153304360715

BESKRIVELSE

«Jeg holder om meg selv, huden er liksom vissen og tørr, kroppen er ingenting og ingen vil noe med meg lenger, som om jeg har sluttet å finnes. Jeg har aldri hatt med meg noen hit til hytta, det har aldri vart lenge nok til det. Marthe har sittet her med kjærester siden hun var femten og alltid fått det største soverommet, alltid trege, tafatte gutter som mamma og jeg har himlet med øynene av, før hun endelig ble sammen med Kristoffer og fikk Olea på kjøpet. Og jeg, hva har jeg.» Ida er arkitekt, barnløs og i sin beste alder, men i det siste har varsellampene begynt å blinke. For sikkerhets skyld har hun undersøkt mulighetene for å få fryst ned egg til senere bruk, i tilfelle hun skulle treffe den rette. Nå er det sommer, og Ida tar bussen sørover til barndommens ferieparadis, hvor moren skal feire 65-årsdag med sin lille familie. På hytta venter lillesøster Marthe med samboer og bonusbarn. Alt skulle ligge til rette for noen fine feriedager, hadde det bare ikke vært for Marthes strålende nyheter.«Voksne mennesker» er en roman om tynnslitte familiebånd, sjalusi og selvhevdelse, og om skammen over en uelsket tilværelse.

1979) er aktuell med romandebuten «Voksne mennesker» (2019)». Regigrepene besitter friskhet, men er uten særpreg. Men filmen har hverdagsnære, troverdige dialoger, absolutt.

Fasit: Et utdrag av moderne samliv som en absolutt kan tro på, men som avgjort ikke gir en noen form for løft. Voksne mennesker. Voksne mennesker av Marie Aubert (Oktober) Vi er fem av Matias Faldbakken (Oktober) Det andre namnet.

RELATERTE BØKER