Cox, eller Tidens gang

Cox, eller Tidens gang - Christoph Ransmayr | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christoph Ransmayr
DIMENSJON
10,73 MB
FILNAVN
Cox, eller Tidens gang.pdf
ISBN
4919098945509

BESKRIVELSE

Året e 1753. På et skip fra Europa ankommer tidens mest berømte automat- og urmaker, briten Alister Cox og tre medhjelpere til en havneby i Kina. Han er invitert til landet av den kinesiske keiseren Qianlong, en estet og samler, men også en guddomeliggjort despot over et redselsherredømme. Sammen med Cox, som har sine egne demoner å stri med, føres vi inn en både vakker og grusom verden innenfor murene til Den forbudte by.

På et skip fra Europa ankommer tidens mest berømte automat- og urmaker, briten Alister Cox og tre medhjelpere til en havneby i Kina. Han er invitert til landet av den kinesiske keiseren Qianlong, en estet og samler, men også en guddomeliggjort despot over et redselsherredømme. Året er 1753.

pris: 199,-Spar: 24,-Året er 1753. På et skip fra Europa ankommer tidens mest berømte automat- og urmaker, briten Alister Cox og tre medhjelpere til en havneby i Kina. Kjøp 'Cox, eller Tidens gang, roman' av Christoph Ransmayr fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER