Dusty; tidløse fargevalg

Dusty; tidløse fargevalg - Maria Horgen, Jorunn Tharaldsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maria Horgen, Jorunn Tharaldsen
DIMENSJON
12,50 MB
FILNAVN
Dusty; tidløse fargevalg.pdf
ISBN
1455022500232

BESKRIVELSE

"Dusty" farger preger trendbildet akkurat nå, både innen mote og design/interiør. Dette er nyanser med relativt sett mye sort eller hvitt, som gjør at de framstår som uklare, duse og varme med mye tekstur og atmosfære. Slike dusty nyanser dukker opp i trendbildet med jevne mellomrom, de er universelle i det at de glir godt inn i alle klima og kulturbilder i den vestlige verden. Likevel er de særpreget for Norge. Dette er farger vi har rundt oss hele tiden, de preger vår verden nesten uten at vi vet det. Det er lyset - og om vinteren mangelen på lys - det er himmelen, havet, fjellet og skogen. Det materialene i våre hjem, mønstrene i vår tradisjon og vår historie. Dusty er historien om fargene som aldri gikk av moten. Det er boken som gir inspirasjon og kunnskap til varige fargevalg. Norsk interiør og design har de siste årene fått oppmerksomhet i utlandet, og det er allerede bestilt bøker for distribusjon i Europa.

13.00 eller... "Dusty" heter boken og "Tidløse fargevalg" er undertittelen. Dette er helt nydelig.

| Adlibris Dusty er historien om fargene som aldri gikk av moten. Det er boken som gir inspirasjon og kunnskap til varige fargevalg.

RELATERTE BØKER