Eiendomsutvikling

Eiendomsutvikling - Stein Ness, Anne Siiri Øyasæter | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stein Ness, Anne Siiri Øyasæter
DIMENSJON
5,20 MB
FILNAVN
Eiendomsutvikling.pdf
ISBN
9960679389525

BESKRIVELSE

Denne boken gir en helhetlig og konkret fremstilling av eiendomsutviklingsprosessen fra råtomt til ferdig bygg. Utvikling av eiendom er et utpreget praktisk fag som berører en rekke forskjellige temaer, ofte med kompliserte juridiske problemstillinger. Forfatterne ser spesielt på prosessen rundt planlegging og gjennomføring av større utviklingsprosjekter fra utbyggerens ståsted med eksempler fra relevante og konkrete saker. Forfatterne kommenterer også kommunens og statens roller og oppgaver i prosessen. Det er lagt spesielt vekt på å få frem gode prosesser og løsninger for utbyggeren.

Vi fikk inn flere gode forslag, men det var to søknader som traff oss spesielt godt. Marin.

Vi er et eiendomsselskap som er eid av Øvre Eiker kommune. Vår oppgave er å forvalte en stor kommunal boligmasse for utleie til mennesker som ikke har adgang til det ordinære boligmarkedet. Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Kreativ Eiendomsutvikling AS.

RELATERTE BØKER