Gravene

Gravene - Clive Cussler, Thomas Perry | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Clive Cussler, Thomas Perry
DIMENSJON
4,48 MB
FILNAVN
Gravene.pdf
ISBN
7253407700434

BESKRIVELSE

EN MEKTIG HERSKERS TAPTE GRAV Sam og Remi Fargo er på hugget da en venn av dem trenger hjelp til å foreta en arkeologisk utgraving på et topp hemmelig historisk område. Det de finner, leder dem ut på jakt etter noe som er mer verdifullt enn de noen sinne kunne drømme om. Sporene peker mot den skjulte graven til hunerkongen Attila, som etter sigende ble lagt i graven med en enorm formue av gull og edelstener. De legger ut på en ferd gjennom store deler av Europa, og de må kjempe mot en utspekulert russisk forretningsmann og en hensynsløs ungarer som hevder å være direkte etterkommer av Attila selv.Gravene er fjerde bok i den eventyrlige og actionfylte Fargo-serien.

Ifølge norske myndigheter er gravene tømt, men er de virkelig det? Men nei. For Iraks utenriksminister Naji Sabri snakket om disse gravene mandag, og vekket til live spøkelser fra den koloniale fortiden.

og yngre jernalder regnes fra 550 evt. til cirka 1050 evt.

RELATERTE BØKER