Helsesista #vågåvære

Helsesista #vågåvære - Tale Maria Krohn Engvik | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tale Maria Krohn Engvik
DIMENSJON
8,6 MB
FILNAVN
Helsesista #vågåvære.pdf
ISBN
7050066778558

BESKRIVELSE

I denne boken skriver Helsesista om temaer som mange barn og unge lurer på, og som kan være vanskelig å snakke åpent om, som spørsmål om kaostanker, selvmordstanker, kropp, sex og kjærlighet - her er ingenting tabu!Som hele Norges «Helsesista» på Snapchat har hun som mål å inspirere følgerne til å tenke annerledes og bli trygge på seg selv, bryte tabuer og gjøre det lettere for ungdom å ta kontakt med helsesøster på sin skole. Dette er boken alle ungdommer ønsker å lese, og alle foreldre og de som har kontakt med ungdommer burde lese!«Godt skrevet og gode tanker om veldig viktige spørsmål. Dette er formidling på høyt nivå!» Peder Kjøs (psykolog)Tale Maria Krohn Engvik, kjent som Helsesista, er en norsk helsesykepleier. Hun startet Snapchat-kontoen "Helsesista" for å for å nå bredere ut til ungdom ved å kommunisere med dem på deres egen arena for 2,5 år siden. Med en miks av seriøs kunnskap, humor og personlighet når hun ut til over 200 000 seere på Snapchat daglig.

Dette er boka jeg kunne ønske fantes da jeg var ungdom. #happymoment med @kirkens_sos - chatten @snakklitt er herved åpnet!!!! For bare litt over TO UKER siden fikk jeg ideen til å rekruttere frivillige mennesker med fagkompetanse til å snakke med mennesker - en ny chat og telefontjeneste «SnakkLitt» - en uformell liten prat som kan senke skuldre og få pusten helt ned i magen på store og små i hele landet!! Se beste pris på Helsesista #vågåvære!. Sammenlign priser.

Sendes om 1 virkedag. Kjøp boken Helsesista #vågåvære av Tale Maria Krohn Engvik (ISBN 9788202578589) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER