Huset mellom natt og dag

Huset mellom natt og dag - Ørjan Nordhus Karlsson | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ørjan Nordhus Karlsson
DIMENSJON
10,48 MB
FILNAVN
Huset mellom natt og dag.pdf
ISBN
8135878140576

BESKRIVELSE

Marko Eldfell-Trilogien bok 1 Året er 2106. I et forsøk på å skape supersoldater blir to hundre menn og kvinner biologisk modifisert. Men forsøket stanses og soldatene plasseres i militær forvaring for resten av livet. De få som likevel klarer å rømme er fritt vilt. Marko Eldfell har klart å holde seg i skjul i fem år, men da han en dag redder ei lita jenta, forandres alt. Plutselig er alle etter ham. Det blir en heseblesende jakt som leder Marko Eldfell til Nye Berlin, til et sted i den tyske storbyen hvor verden brått forandrer seg for all tid.

De få som likevel klarer å rømme er fritt vilt. I HUSET MELLOM NATT OG DAG blir du tatt med til en dyster fremtid. Jorda er delt opp i mindre enklaver der kun de rikeste og mektigste kan bo, mens storparten av befolkningen må overleve i favelaer, brakkebyer og falleferdige, urbane bykjerner. Pris: 56,-.

De få som likevel klarer å rømme er fritt vilt. Dusøren er den samme om de fanges død eller levende.

RELATERTE BØKER