Ingenting av meg

Ingenting av meg - Arne Lygre | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Lygre
DIMENSJON
9,14 MB
FILNAVN
Ingenting av meg.pdf
ISBN
7260458598644

BESKRIVELSE

En av Norges viktigste samtidsdramatikere kommer med et nytt skuespill. "Ingenting av meg" handler om to menneskers brått symbiotiske samliv. En kvinne og en yngre mann har nylig møtt hverandre. De befinner seg i en tom leilighet der de bygger seg et nytt liv og binder hverandre gjennom ord som avsondrer dem fra verden utenfor og alt som var før de møttes. Hun har forlatt mann og barn, han har en historie han ikke lenger vil forholde seg til. "Ingenting av meg" er et skuespill om kjærlighet som illusjon og virkelighet - og om språkets makt og avmakt, om hvordan mennesker påvirker hverandre, og om hvordan man trekker seg unna for å skjerme andre fra sin egen måte å være til på. " 'Ingenting av meg' fungerer svært godt som lesestykke. Handlingen utspiller seg samtidig som pek frem og tilbake i tid gjenfortelles av personene i stykket. Det er litt som å se på et hologram; snur man på det man leser, ser man det hele fra en annen vinkel. (...) Til tross for at det er få mennesker i hver scene og behovene for rekvisitter er helt minimale, blir resultatet en tekst som pulserer med tiltrekning, frastøting, utviding og sammentrekning, identifikasjon og avstandstaging." Bjørn Gabrielsen, Dagens Næringsliv

Spørsmålet er om dette blir den stor lykken eller om de innhentes av fortiden? Skuespillerne Ane Skumsvoll og Stian Isaksen leser utdrag fra teksten. Stykket har premiere på DNS 9.

Han har opplevd at det er vanskelig å få tak i hasj, og i tillegg er prisene skyhøye og veldig varierende. Ingenting av meg, 2013, utgitt i bokform; Jeg forsvinner, 2011, vist i Paris og Norgesremiere på Nationaltheatret 24. august 2012.

RELATERTE BØKER