Kun for dine øyne (Blackstone-affæren: bok 3)

Kun for dine øyne (Blackstone-affæren: bok 3) - Raine Miller | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Raine Miller
DIMENSJON
10,44 MB
FILNAVN
Kun for dine øyne (Blackstone-affæren: bok 3).pdf
ISBN
7668655672382

BESKRIVELSE

En kjærlighet på randen av ruin. Kampen for at den skal seire. Fortidens demoner truer med å ødelegge det lidenskapelige båndet mellom Ethan og Brynne, det båndet de har sverget på at aldri skal brytes. Da Brynne lider et stort tap, samtidig som de får løfte om nytt håp, tvinges de til å se hva som virkelig teller. Men er de to elskende i stand til å komme seg videre fra den smertefulle fortiden som hjemsøker dem? Ondskapen vokser, og Brynne og Ethan er i ferd med å miste alt. Må de gi etter for omstendigheter utenfor deres kontroll, eller vil de kjempe imot med alt de har for å redde hverandre og vinne et liv sammen? EN EROTISK BESTSELGERSERIE Det blir sagt at Raine Millers kjærlighetsromaner er så dristige at de kan få Barbara Cartland til å snu seg i graven. Blackstone-affæren består av «Naken», «Alt eller ingenting», «Kun for dine øyne» og «Sjeldne og dyrebare ting». Det er en fortelling om kjærlighet, lidenskap og besettelse. Du vil garantert bli hektet. Lesere som liker Fifty Shades- og Crossfire-serien, liker også Blackstone-affæren.

Da bok 3 ble utgitt som e-bok i mai 2013, gikk den som de to forrige, ... Blackstone-affæren består av de fire titlene "Naken", "Alt eller ingenting", "Kun for dine øyne" og "Sjeldne og dyrbare ting". De to første ...

Og kampen for at den skal seire. "Er du virkelig?" hvisket han ...

RELATERTE BØKER