Med høns i hagen

Med høns i hagen - Anette Sievers | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anette Sievers
DIMENSJON
5,39 MB
FILNAVN
Med høns i hagen.pdf
ISBN
6316483599348

BESKRIVELSE

Med høns i hagen er en av våre mer populære bøker. Her finner du alt om hønsehold, både spesialistenes tips og hønseeieres erfaringer.Det er ikke spesielt krevende å ha høns, men det er lurt å lese denne boka slik at du vet hvilke krav som stilles for at hønene skal få et fullgodt liv. Forfatteren Anette Sievers gir alle gode råd du trenger for å komme i gang, og svarer på spørsmål som: Hvordan bygger man et hønsehus? Hvilke raser skal jeg velge? Hvordan skal jeg håndtere kyllingene? Hva gjør jeg om jeg får ei sjuk høne? I boka er det også flere hønseeiere som deler sine personlige erfaringer med oss, og du får vite hvilke dyr som er hønenes verste fiender.

Der finner man mange nyttige tips, samt at jeg liker forfatterens innfallsvinkel. Han beskriver hønselivet akkurat slik jeg selv har erfart det.

Skadene i blomsterbed og grønnsakshagen var ikke til å leve med. Høns i hagen: hønsehus Del to i serien vår om høns i hagen ... Fordelen med færre høns er at det er lettere å bli kjent med hver enkelt høne sin personlighet.

RELATERTE BØKER