Respekten for Mennesket

Respekten for Mennesket - Robert Kusén, Arne Ljung | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Kusén, Arne Ljung
DIMENSJON
12,75 MB
FILNAVN
Respekten for Mennesket.pdf
ISBN
2682229424454

BESKRIVELSE

Akkurat nå har den ledelsesfilosofien som ble utviklet på Toyota etter andre verdenskrig, spredd seg over hele verden og i alle bransjer, oftest under benevnelsen Lean. Sykehus, skoler og foretak i alle sine former har sine Lean satsninger i håpet om å nå de utrolige resultatene som Toyota med flere har oppnådd.Men hvorfor er det så få virksomheter som lykkes? De aller fleste kommer ikke engang i nærheten av de resultatene som denne ledelsesfilosofien beviselig har evne til å skape. En av de vanligste årsakene er at man ikke lykkes å involvere alle medarbeiderne i forbedringsarbeidet, noe som har sin grunn i at lederne ikke forstår eller klarer å leve opp til betydelsen av bedømmelsen "respekten for mennesket". Nå får du klatre inn bak kulissene på Scania som lenge har vært ansett som en av de mest fremgangsrike virksomhetene i å tilrettelegge Lean og involvere sine medarbeidere. Gjennom virkelige fortellinger kommer du å forstå hva som kreves for å fullt ut omsette dette helt nye lederskapet.

Og det er alt for mye ulv innenfor ulvesona. Dette må det gjøres noe med umiddelbart! Nå må direktorat, regjering, politikere og andre vise mot og handlekraft. Historien bak boken «Respekten for mennesket» Boken fokuserer på menneskesyn og evnen til å se lengre enn det en person klarer å gjøre for øyeblikket.

Ikke bare å se mennesket for det de er i dag, men å se potensialet og hva de kan bli med riktig opplæring og veiledning. - Respekten for andre mennesker har blitt dårligere i samfunnet vårt, mener apotekinnehaveren. Akkurat nå har den ledelsesfilosofien som ble utviklet på Toyota etter andre verdenskrig, spredd seg over hele verden og i alle bransjer, oftest under benevnelsen Lean. Men i det antroposentriske - mennesket først - står de sammen og verner om sin blinde flekk, den manglende forståelsen for hva liv egentlig er.

RELATERTE BØKER