Så mye hadde jeg

Så mye hadde jeg - Trude Marstein | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trude Marstein
DIMENSJON
5,92 MB
FILNAVN
Så mye hadde jeg.pdf
ISBN
6479736384340

BESKRIVELSE

Nominert til Brageprisen og Ungdommens kritikerpris 2018.Monika er 13 år og vet at alt hun opplever, en gang skal tilhøre en annen tid. Hun er 27 år og elskerinnen til en eldre professor. Hun er 37 år og bor sammen med Geir, de har fått Maiken, som suger rytmisk på smokken og har en stripe bar hud i bakhodet. Hun er 46 år, har et uthus fullt av kranglevorne høner og tenker at livet består av håpløse forsøk på sammenføyninger. Hun er 52 år og møter morens ansikt i speilet over grønnsaksdisken i dagligvarebutikken. Så mye hadde jeg er en roman om den aldri hvilende lengselen etter et liv rikt på tilhørighet, lidenskap og mening - men også om følelsen av at alt glipper, at ingenting kan holdes fast, at man kanskje verken vil eller klarer å høre sammen med noen.

Hun har gitt meg en ny mulighet, sier Bjørnsen. Skuterud har allerede advart Byas om at hun er ganske lettrørt.

Hadde noen sagt «du får tre bra år og så blir du skadd igjen», hadde jeg tatt de tre årene. Så lei er jeg. Jeg fikk alltid høre at jeg kunne bli hva enn jeg ville.

RELATERTE BØKER