Selskapsrett i et nøtteskall

Selskapsrett i et nøtteskall - Geir Woxholth | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Woxholth
DIMENSJON
7,74 MB
FILNAVN
Selskapsrett i et nøtteskall.pdf
ISBN
9683593901970

BESKRIVELSE

Selskapsrett i et nøtteskall er en elementærfremstilling av rettsområdet. Ny revidert utgave. Formålet med boken er å gi studenter og andre en oversiktlig og rask innføring, og den vil fungere utmerket som repetisjon og innstudering før eksamen.

Selskapsloven Geir Woxholth Boken gir en utførlig kommentar til selskapsloven av 21 juni 1985 nr 83 og omfatter dermed hovedsakelig ansvarlig selskap og kommandittselskap Håndverkertjenester ... Selskapsrett i et nøtteskall er en elementærfremstilling av rettsområdet. Ny revidert utgave.

Ny revidert utgave. Formålet med boken er å gi studenter og andre en oversiktlig og rask innføring, og den vil fungere utmerket som repetisjon og innstudering før eksamen. Selskapsrett i et nøtteskall Geir Woxholth Selskapsrett i et nøtteskall er en elementærfremstilling av rettsområdet.

RELATERTE BØKER