Selvforsvar mot kreft; 10 grep du selv kan ta

Selvforsvar mot kreft; 10 grep du selv kan ta - Øyvind Torp, Geir Stian Ulstein | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øyvind Torp, Geir Stian Ulstein
DIMENSJON
9,43 MB
FILNAVN
Selvforsvar mot kreft; 10 grep du selv kan ta.pdf
ISBN
4958365434360

BESKRIVELSE

Sommeren 2016 sitter fastlegen Øyvind Torp på kontoret og ser på sitt eget MR-bilde. Ute på gangen venter nye pasienter, men han klarer ikke samle tankene. MR-bildet viser kreftsvulster. Med ett blir legen pasient. Overlevelsesinstinktet våkner: Finnes det noe han kan gjøre for å bedre sjansene sine når uflaksen først har rammet? Etter operasjoner og undersøkelser, smerte og morfin våkner kroppen sakte til liv, og viljen til å kjempe tilbake vokser. I forskningen finner han en rekke små og store tiltak som hver for seg og til sammen kan ha effekt mot kreft, i tillegg til den medisinske behandlingen han mottar. Et år etter operasjonene står han på startstreken i Berlin maraton. Det er glede og lettelse i hvert steg. I denne boka gir han praktiske tips og råd til deg som er kreftsyk eller ønsker å gjøre det du kan for å holde deg frisk.

MR-bildet viser kreftsvulster. Med ett ... Øyvind ble rammet av livstruende kreft, og skrev boken «Selvforsvar mot kreft, ti grep du selv kan ta».

... Denne siden er laget for å omtale boken Selvforsvar mot kreft som ble utgitt på Spartacus forlag (2019).

RELATERTE BØKER