Båtens gjestebok

Båtens gjestebok - Dag Ahlgren | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Ahlgren
DIMENSJON
9,35 MB
FILNAVN
Båtens gjestebok.pdf
ISBN
5349861788729

BESKRIVELSE

Båtens gjestebok er inspirert av hytteboken, men laget til bruk i fritidsbåter. Hver side i boken har et felt til dato, turområde og gjestens navn, og under det et åpent felt der gjesten eller mannskapet kan skrive eller tegne om sine opplevelser fra turen.

Båtens betydning for bygdene Varteig, Tune, Rakkestad, Skiptvet og Eidsberg var betydelig. Båtens gjestebok. Levering 2-6 dager .

Båtens Beste Nedre Askvik 85 5217, Hagavik Hordaland TLF: 56 30 34 20 Kontakt oss Båtens gjestebok er inspirert av hytteboken, men laget til bruk i fritidsbåter. Hver side i boken har et felt til dato, turområde og gjestens navn, og under det et åpent felt der gjesten eller mannskapet kan skrive eller tegne om sine opplevelser fra turen. Båtens gjestebok er inspirert av hytteboken, men laget til bruk i fritidsbåter.

RELATERTE BØKER