Hjelp, jeg er i popbransjen!

Hjelp, jeg er i popbransjen! - Jørn Dalchow | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørn Dalchow
DIMENSJON
7,31 MB
FILNAVN
Hjelp, jeg er i popbransjen!.pdf
ISBN
6269882475283

BESKRIVELSE

"Hjelp, jeg er i popbransjen!" er skrevet av musikkbransjeveteran Jørn Dalchow, kom første gang ut i 2004 og kommet i hele syv opplag. Boken er ved siden av å være pensum ved flere norske høyskoler og universitet, også regnet som standard fagbok for norske band, artister, låtskrivere og andre musikkbransjefolk - både amatører og profesjonelle. Dette er en helt ny utgave av boken som tar for seg mange nye områder som gjelder dagens musikkbransje i Norge, slik som streaming, digitalsalg og -distribusjon, 360-avtaler, vinylproduksjon og merchandise. Boken inneholder forklarende illustrasjoner. Den satiriske norske serietegneren Flu Hartberg har også bidratt med striper til boken. I boken finner du endelig svar på alt du trenger å vite, enten du selv er artist, låtskriver, produsent eller musiker, har en artist i magen, vil starte ditt eget plateselskap, management, musikkforlag eller allerede jobber i bransjen. Dette er en praktisk illustrert guide, som dekker de fleste områder av musikkbransjen du vil støte på, uavhengig av hvilken musikksjanger du er involvert i, om du er nykommer eller etablert. Anmeldelser: "Hjelp, jeg er i popbransjen! er nærmest et perfekt oppslagsverk og håndbok for populærmusikere..." Elisabeth Bie, Stavanger Aftenblad (terningkast 5)

På 30 år har ekstravagante artistkrav omskapt en kjedelig raider til å bli et populærkulturelt fenomen. Hjelp, jeg er i popbransjen! alt du trenger å vite om den norske musikkbransjen Jørn Dalchow. Innbundet Bokmål Skip to ...

Et forslag er at det vektes sterkere mot betaling for ny musikk, ... Her forleden dro jeg fram den gamle kassettspilleren.

RELATERTE BØKER