Kjekk, men rundbrenner

Kjekk, men rundbrenner - Christina Lauren | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christina Lauren
DIMENSJON
12,72 MB
FILNAVN
Kjekk, men rundbrenner.pdf
ISBN
6699777926631

BESKRIVELSE

«Det er hett, underholdende og morsomt. Må leses!»Schmexy Girl Book BlogHanna er pen. Hanna er smart. Hanna har orden på alt. Vel, ikke alt. Hun er ikke flink til å date. Hun er faktisk helt elendig.Will er bestevennen til Hannas bror; dødskjekk og en notorisk rundbrenner. Da Hanna utfordrer ham til å vise henne forførelsens kunst, tar han det som en spøk. Men Hanna gir seg ikke, for dette er noe hun må mestre. Det starter med litt uskyldig flørting for å komme i gang, men snart er leken ute av kontroll ...Hvis du er ute etter en selvhøytidelig erotisk roman, er dette IKKE boken for deg. Hvis du derimot vil ha en morsom og sexy historie: LES DENNE!Serien som har blitt en farsott på internett!

Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Kjøp Kjekk, men drittsekk fra Tanum «Den perfekte blanding av sex, frekkhet og hjertevarme.» S.C. Stephens Chloe er pen, smart og flink.

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-«Det er hett ... «Det er hett, underholdende og morsomt. Må leses!» Schmexy Girl Book Blog Hanna er pen.

RELATERTE BØKER