Lag utleiedel i huset

Lag utleiedel i huset En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,51 MB
FILNAVN
Lag utleiedel i huset.pdf
ISBN
9770295581533

BESKRIVELSE

Denne boka er skreddersydd for huseiere som vil lage en ettertraktet og lovlig utleiedel i huset sitt. Her får du oversikt over kravene du må oppfylle og hvordan du bør gå fram. Boka gir råd om blant annet: bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel, planløsning, romhøyde og dagslys, brannsikring, lydisolering, inneklima og ventilasjon, fuktsikring.Huseiernes Landsforbund gir råd om selve utleieforholdet.

I boken "Ekstra bolig i huset" får du en sjekkliste over hvilke regler og forskrifter du må følge. For å unngå å havne i en slik konflikt og dermed ta en stor økonomisk risiko anbefaler vi å lese SINTEFs nye bok «Lag utleiedel i huset». Informasjon om denne boken er opprinnelig publisert på sintef.no og du kan lese mer og kjøpe boka her. En slik bolig vil kunne gi leieinntekter på om lag 20.000 kroner i denne regionen, noe avhenging av beliggenhet, størrelse og standard.

Hus med utleie er noe flere og flere vurderer, nettopp fordi inntekten fra en utleiedel kan gi deg mulighet for høyere boliglån og gode forutsetninger for å betale ned huslånet raskere. Utredningen fra Oslo Economics viser at endringen vil kunne berøre om lag 100 000 personer som i dag bor i områder utsatt for flom og skred. Dette tilsvarer om lag 45 000 boliger.

RELATERTE BØKER