Tørst

Tørst - Jo Nesbø | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jo Nesbø
DIMENSJON
9,49 MB
FILNAVN
Tørst.pdf
ISBN
7403023040966

BESKRIVELSE

Et drapsoffer blir funnet i sitt hjem med bitemerker i halsen. Kroppen er tappet for blod. Kan det værevampyrisme - et svært omdiskutert felt i psykiatrien.Tidligere etterforsker Harry Hole vet bedre enn noen at flere av krimhistoriens verste seriemordere harvært diagnostisert som nettopp vampyrister.Men Harry har et annet motiv for å bistå politiet - morderen som slapp unna.

Vi får høre om «Othellos syndrom», morbid sjalusi, som er det vanligste drapsmotivet i Norge. Men kan det ha noe med de groteske drapene å gjøre? Og tittelen, Tørst, hva referer den til? Han våknet hver natt og var tørst, sluttet og spise og tisset gjennom bleia hver ettermiddag.

Kroppen er tappet for blod. Tørst er som en møteplass mellom to permer for mennesker med ulik tro og bakgrunn. Vi vil gjøre den eksistensielle samtalen dagligdags.

RELATERTE BØKER