Yoga for glede og energi

Yoga for glede og energi - Bente Helene Schei | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bente Helene Schei
DIMENSJON
11,28 MB
FILNAVN
Yoga for glede og energi.pdf
ISBN
5889158821389

BESKRIVELSE

Ønsker du å lære mer om yoga og meditasjon? Er du nysgjerrig på effekten av de ulike øvelsene og leter etter praktiske råd og tips?Yoga for glede og energi er for deg som har gjort litt yoga tidligere. Her finner du programmer med yogaøvelser og meditasjons- og pusteteknikker du vil ha stort utbytte av i hverdagen. Programmene kan følges helt eller delvis, alt etter hvor lang tid du har til rådighet, hvordan dagsformen er, eller hvor mye du ønsker å arbeide med deg selv.Forfatteren går nærmere inn på yoga som livsstil og forklarer filosofien bak. I yoga er målet å bli bevisst, slik at du klarer å være til stede i de valgene du til enhver tid må ta. Du får en egen ro og tilstedeværelse. Yoga for glede og energi gir deg muligheten til å arbeide med deg selv og din bevissthet, slik at du kan ta mer kontroll over livet. Programmene varer fra 10 til 60 minutter, men kan lett tilpasses og justeres.Lettfattelige og illustrerte programmer for blant annet. Bevegelighet og styrke. Stressreduksjon og avspenning. Konsentrasjon og tilstedeværelseProgrammene varer fra 10-60 minutter, men kan lett tilpasses og justeres.Bente Helene Schei er yoga- og meditasjonslærer og daglig leder ved Senter for klassisk yoga, med mer enn 20 års erfaring med yoga, kurs og foredrag. Bente er utdannet ved Yogalærerskolen i Norge, med ytterligere påbygging. Hun var med på å starte Yogalærerforbundet i Norge og ledet forbundet fra stiftelsen og fram til 2015. Hun har tidligere utgitt boken Yoga helt enkelt!

Yoga for glede og energi - Bente Helene Schei ← Back to the Portfolio Da er Yoga for glede og energi boken for deg. Les mer og kjøp Yoga for glede og energi på cappelendamm.no.

Jeg har praktisert yoga i mer enn tjue år, og gleder meg over å kunne dele min kunnskap om og mitt engasjement for yoga med deg. Jeg kan ... Kjøp Yoga for glede og energi fra Bokklubber Enkle verktøy for en bedre hverdag God søvn, lavere blodtrykk, mindre stress og større indre glede.

RELATERTE BØKER