Brent til aske

Brent til aske - Laurell K. Hamilton | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Laurell K. Hamilton
DIMENSJON
12,98 MB
FILNAVN
Brent til aske.pdf
ISBN
7374520277958

BESKRIVELSE

Du kan ikke stole på en som ligger med monstre. Det er det hun alltid har sagt. Det er det hun alltid har trodd. Men nå er det hun som deler seng med byens vampyrovermester. Anitas liv vil ikke bli enklere med det første. Nå som hun har bestemt seg for kun å være sammen med Jean-Claude, byens vampyrovermester, blir Richard, hennes tidligere elsker og alfahann i varulvflokken, nærmest umulig å forholde seg til. Men når Jean-Claude blir oppsøkt av mektige fiender, er han avhengig av både Anita og Richard for å unngå å bli henrettet. En brannstifter som påkaller ild ved tankens kraft, har dessuten begynt å jakte på vampyrer over hele byen, og Anita, som av vampyrene går under navnet Bøddelen, er nå den som blir nødt til å redde dem fra flammene.

NORSK SOMMER. I år ser vi fram til sommer i Norge.

Asken er for øvrig spiselig, dette er ren karbon og renere blir det knapt. Vi fant 2 synonymer til ASKE AV BRENT TANG. aske av brent tang består av 5 vokaler og 10 konsonanter.

RELATERTE BØKER