De døde våkner

De døde våkner - Laurell K. Hamilton | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Laurell K. Hamilton
DIMENSJON
4,13 MB
FILNAVN
De døde våkner.pdf
ISBN
1906453025528

BESKRIVELSE

Harold Gaynor tilbyr Anita Blake en million dollar for å vekke til live en tre hundre år gammel zombie. Anita nekter, for hun vet det vil kreve et menneskelig offer. Men da flere lik dukker opp, innser hun at noen andre har manet frem Harolds zombie - og at denne zombien er en drapsmaskin som det er opp til henne å stoppe.

Men Jesus sier til dem: 'Ikke gråt mer. Hun er ikke død, hun sover.' Da Jesus sier dette, begynner de andre å le, for de vet at hun er død. «Pet Sematary»: Når de døde våkner.

Familier har flyttet, hvilket betyr at de døde ikke kan finne veien hjem igjen, skriver Grace Dent for The Independent. Spørsmål som stilles er av typen «hvordan hadde du reagert om et familiemedlem som skulle vært død, ... De fortsetter å gå, til de kommer til huset til Jairus.

RELATERTE BØKER