De glemte

De glemte - David Baldacci | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Baldacci
DIMENSJON
6,46 MB
FILNAVN
De glemte.pdf
ISBN
1895266007573

BESKRIVELSE

John Puller er tilbake i en ny forrykende actionthriller fra Baldacci. Spesialagent John Puller er den beste på sitt felt. Det amerikanske forsvaret benytter krigsveteranen til å etterforske grove forbrytelser mot nasjonen. Nå har Puller fått en ny sak, og denne gangen er det personlig. Tanten hans blir funnet død i Paradise: en fredelig, liten by langs Floridas gulf, bestående av stort sett pensjonister og turister. Politiet mener at dødsfallet skyldes en ulykke, men Puller er langt fra overbevist. Før tanten døde, skrev hun et brev til John Pullers far, og John Puller skal snart oppdage at den lille kystbyen minner mer om helvete enn paradis.

Totalkarakter 4,2 / 5 ... De «glemte» Hollywood-ekteskapene Her er noen av dem. FØRSTE KONE: Tom Cruise har fått mye oppmerksomhet rundt ekteskapene med både Nicole Kidman og Katie Holmes. De pårørende er også i en svært vanskelig situasjon.

Hvordan påvirker det dem? VENNERS SORG: Båndet til nære venner er selve fundamentet for mange unge voksne. En studie av personer som mistet en venn under Utøya-terroren, viser at tapet kan få store emosjonelle følger. De glemte utøverne Festen i Pyeongchang er langt fra over, men det er lite kake igjen.

RELATERTE BØKER