Hva er tillit

Hva er tillit - Harald Grimen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald Grimen
DIMENSJON
7,60 MB
FILNAVN
Hva er tillit.pdf
ISBN
7768487995079

BESKRIVELSE

Et velfungerende og flerkulturelt samfunn er utenkelig uten tillit. Samtidig er det svært mye i samfunnslivet som vitner om at mistilliten står sterkt: politikerforakt, høye gjerder mellom naboer, oppfordringer om ikke å stole på fremmede osv. Denne boken viser en mulig vei inn i et forskningsfelt som i løpet av få år har vokst betraktelig. Med litteraturliste og register.

med færre ressurser. En offentlig forvaltning med høy grad av tillit forutsetter også en lav grad av korrupsjon. Lav sosial tillit er knyttet til lav tillit til det offentlige.

Da er det best å ta vare på seg selv så godt man kan. Når du er trygg, får brukeren tillit til deg. Derfor er det viktig at du alltid tilstreber å tilegne deg ny kunnskap og oppøve ferdigheter du er usikker på.

RELATERTE BØKER