Lysår

Lysår - Didrik Morits Hallstrøm | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Didrik Morits Hallstrøm
DIMENSJON
4,11 MB
FILNAVN
Lysår.pdf
ISBN
9962252747632

BESKRIVELSE

Lysår er en mørk og uovervekkende science fiction-roman fra forfatteren bak Krø og Du er ikke død før jeg slutter å elske deg.Solstormer har gjort jorda ubeboelig. Menneskehetens siste håp, 16 utvalgte passasjerer i kryosøvn og med slettet hukommelse, er på vei til nærmeste levbare planet, 319 år unna. Norge, den eneste våkne ombord på romskipet, gjør det beste ut av vakten sin. Han vasker korridorene, løser de ukentlige testene, tar pillene og overser de merkelige bankelydene fra lufteannlegget. Alt forandrer seg når Norge oppdager en skjult melding i selvmordsbrevet fra Nederland. Han befinner seg snart på en umulig reise gjennom tid og rom. Tilbake til den han engang var og det han engang forlot.

Stjernen er en såkalt rød superkjempe, og akkurat som andre røde kjemper har Betelgeuse brukt opp hydrogenet i kjernen og vil derfor snart brenne ut.. Når det skjer, eksploderer stjernen som en supernova og blir synlig om dagen. I «Lysår» er romskipet Vita er på vei til den antatt nærmeste beboelige planeten fra jorden, 12,76 lysår unna, en reise som tar 319 år.

Da er det bare å regne om til lysår ved å dele 8,27*10^18 m på tallet du får. Lysfarten kan du finne i en tabell.

RELATERTE BØKER