Under en brennende himmel

Under en brennende himmel - Mark Sullivan | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mark Sullivan
DIMENSJON
12,3 MB
FILNAVN
Under en brennende himmel.pdf
ISBN
7186946785745

BESKRIVELSE

En storslått fortelling om en ung manns utrolige mot i en av vår tids mørkeste epoker. Pino Lella vil ikke ha noe med krigen eller nazistene å gjøre. Han er en helt vanlig italiensk tenåring, opptatt av musikk, mat og jenter. Men den ukompliserte hverdagen er snart over. Da hjemmet hans i Milano bombes, reiser Pino til onkelens gård på fjellet. Der hjelper han jøder med å flykte over Alpene til Sveits. Han forelsker seg også i den vakre enken Anna, som er seks år eldre enn ham.Tilbake i Milano blir han vervet som tysk soldat, og atten år gammel blir han sjåføren til general Hans Leyers, Adolf Hitlers representant i Italia. Pino ser nå en mulighet for å spionere på nazistene, og blir trukket inn i krigens grusomheter. Hele tiden er han drevet av kjærligheten til Anna, og drømmen om det livet de to en dag skal dele ...

Pino Lella vil ikke ha noe med krigen eller nazistene å gjøre. Han er en helt vanlig italiensk tenåring, opptatt av musikk, mat og jenter. Under en brinnande himmel av Mark Sullivan; Under en brinnande himmel är berättelsen om ofattbart mod och kärlek mitt under en av världshistoriens största katastrofer.Betyget 4.8 av 5 på Amazon baserar sig på närmare 24.000 recensioner.

Han er en helt vanlig italiensk tenåring, opptatt av musikk, mat og jenter. Men den ukompliserte hverdagen ... Mark Sullivan: Under en brennende himmel Cappelen Damm, Oslo 2018.

RELATERTE BØKER