Den mørke hemmeligheten i Tysfjord

Den mørke hemmeligheten i Tysfjord - Anne-Britt Harsem | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Britt Harsem
DIMENSJON
6,29 MB
FILNAVN
Den mørke hemmeligheten i Tysfjord.pdf
ISBN
2271778902089

BESKRIVELSE

Den mørke hemmeligheten i Tysfjord er beretningen om hvordan samfunnet sviktet formidlet gjennom et av ofrenes historie - en historie om voksnes ansvar for barn og den klassiske konflikten mellom storsamfunnet og små, lukkete miljøer.I 2016 sto elleve kvinner og menn i Tysfjord fram i media og fortalte om seksuelle overgrep. Politietterforskning har avdekket totalt etthundre og femtien seksuelle overgrepssaker, de fleste sakene med tilknytning til det lulesamiske miljøet i Tysfjord.

e-bok, 2019. Leveres direkte via nedlastning.

sier diakon Anna Kuoljok i Den norske kirken i Tysfjord. Kjøp 'Den mørke hemmeligheten i Tysfjord' av Anne-Britt Harsem fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok, Heftet | 9788202599058 I dag utgis boken «Den mørke hemmeligheten i Tysfjord».

RELATERTE BØKER