Fotballagenten; røverhistorier fra fotball-Norge

Fotballagenten; røverhistorier fra fotball-Norge - Knut Høibraaten | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Høibraaten
DIMENSJON
8,38 MB
FILNAVN
Fotballagenten; røverhistorier fra fotball-Norge.pdf
ISBN
2774956004552

BESKRIVELSE

Knut Høibraaten har i flere år jobbet som fotballagent, og har nå skrevet en underholdende bok om den lurvebusinessen som fotballagentvirksomheten er. Helt uten blygsel byr han på de villeste historiene om useriøse spilleroverganger, treningsopphold på La Manga som utvikler seg til fylleslag og ellevill festing i store og små norske byer. Når norske fotballedere står i dress og presenterer nye spillere, gir de inntrykk av veloverveide, strategiske beslutninger. Det er det ofte lite grunn til. Knut Høibraaten gir et usedvanlig ærlig innblikk i hva som egentlig skjer. Med breial kjeft og en unik evne til å fortelle gode historier har han skrevet en bok som innbyr til både hakeslepp og gapskratt.

I boka «Fotballagenten - Røverhistorier fra Fotball-Norge», kommer den tidligere fotballagenten Knut Høibraaten med beskyldninger om både kampfiksing og om at fotballpresident Yngve Hallén skal ha tatt i mot penger under bordet da han var Sogndal-leder. Denne uken slapp bergenseren Knut Høibraaten boken «Fotballagenten - Røverhistorier fra Fotball-Norge». Her er det mange som får beskyldninger mot seg.

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Fotballagenten; røverhistorier fra fotball-Norge av Knut Høibraaten (ISBN 9788248915935) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER