Gråsonen

Gråsonen - Jan-Erik Fjell | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan-Erik Fjell
DIMENSJON
12,44 MB
FILNAVN
Gråsonen.pdf
ISBN
5844067909331

BESKRIVELSE

Harald Uteng er pensjonert Kripos-etterforsker, og en legende i norsk politi. Helt uventet kontakter han en journalist for å lage podkast om drapet på 17 år gamle Malin Rekve i Aremark i 1991, men Uteng blir funnet druknet like før podkasten skal slippes. Anton Brekke, som var ung politiaspirant i den lille bygda da Malin ble drept, har ikke mistanke om noe kriminelt før han får høre det upubliserte opptaket. Etter hvert begynner Anton motvillig å lure på om feil person ble dømt den gangen, og at en morder igjen har satt seg i bevegelse. I Aremarks dagligvarehandel jobber nå unge Emily. Hun får en gryende følelse av at noen holder øye med henne, og at hun er i fare.

7.00. I gråsonen. Her om dagen mottok jeg en flaske brennevin i gave fra en som ville takke for omtale i VG.

Er jeg dermed korrupt? Gjennom arbeidet med «Gråsonen» vil filmskaperne også snakke med menn som har begått overgrep mot andre menn på fest, selv om det i stor grad er kvinner som anmelder slike overgrep. - Det er viktig å ikke undergrave at dette også er noe som skjer med unge gutter. Gråsonen.

RELATERTE BØKER