Grunnleggende ernæringslære

Grunnleggende ernæringslære - Anette Hjartåker, Jan I. Pedersen, Hanne Müller, Sigmund A. Anderssen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anette Hjartåker, Jan I. Pedersen, Hanne Müller, Sigmund A. Anderssen
DIMENSJON
5,9 MB
FILNAVN
Grunnleggende ernæringslære.pdf
ISBN
9450232934400

BESKRIVELSE

Grunnleggende ernæringslære er en basisbok om menneskets ernæring og kostens betydning for god helse. Det er lagt særlig vekt på betydningen av samspillet mellom kosthold og fysisk aktivitet for god helse. Teksten i denne tredje utgaven er oppdatert på sentrale områder i henhold til nyere forskningslitteratur. Boka er spesielt tilpasset norske forhold. Den henvender seg til en bred gruppe av studenter i universitets- og høyskolesektoren, blant annet innenfor medisin, ernæring, idrettsfag og fysioterapi og andre studentkategorier innenfor forebyggende og helsefremmende fagområder. Boka gir også et godt grunnlag for videre studier innenfor mer spesialiserte, tilgrensende områder som klinisk ernæring, samfunnsernæring og næringsmiddelteknologi.

Det er lagt særlig vekt på betydningen av samspillet mellom kosthold og fysisk aktivitet for god helse. Boka er også tilpasset norske forhold, blant annet med norske næringsstoffanbefalinger. Grunnleggende ernæringslære, 3.

Det er lagt særlig vekt på betydningen av samspillet mellom kosthold og fysisk aktivitet for god helse. Teksten i denne tredje utgaven er oppdatert på sentrale områder i henhold til nyere forskni... Grunnleggende ernæringslære gir en omfattende innføring i fagområdet ernæring og er oppdatert på sentrale områder innenfor nyere forskning.

RELATERTE BØKER