Håndbok for helsestasjoner; 0-5 år

Håndbok for helsestasjoner; 0-5 år Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,67 MB
FILNAVN
Håndbok for helsestasjoner; 0-5 år.pdf
ISBN
5773468745642

BESKRIVELSE

Håndbok for helsestasjoner gir en bred innføring i sentrale temaer og praktisk veiledning i arbeidet på helsestasjonen. Den følger Helsedirektoratets nye faglige anbefalinger for det helsefremmende og forebyggende arbeidet i helsestasjonen, og supplerer og utdyper de nasjonale veilederne og retningslinjene med relevant forskning og praksis. I denne 4. utgaven er alle kapitlene omfattende revidert og oppdatert i henhold til aktuelle retningslinjer og ny forskning. I tillegg er to relevante kapitler lagt til: Samspillsveiledning og Vold, overgrep og omsorgssvikt. Kommunikasjon står sentralt i alt arbeid på helsestasjonen, og kapittelet er utvidet med ny forskning og praksis fra feltet. Temaene søvn og ernæring har fått større plass, for å gi helsepersonell oppdatert kunnskap på områder der de ofte blir forespurt.

Specs: Pocket, Per Lagerløv, Nina... Håndbok for helsestasjoner : 0-5 år Verktøy: Beregning av bemanning i helsestasjon 0-5 år Helsedirektoratet har utarbeidet en prototyp på et verktøy for beregning av behov for bemanning i helsestasjon 0-5 år. Nå ønsker vi å teste funksjonalitet, og om den oppleves som nyttig for ledere i planlegging av virksomheten. Råd i ny håndbok fra helsestasjonen: «Når barnet gråter om natten, må foreldrene overvinne en tendens til å ville trøste barnet» Bør helsestasjonene råde foreldre til å bruke trøstemetoden eller ikke? Den nye utgaven av «Håndbok for helsestasjoner 0-5 år» har skapt debatt. Ny revidert utgave av Håndbok for Helsestasjoner 0-5 år.

Boken gir en bred innføring i sentrale temaer og det praktiske arbeidet på helsestasjonen. Ny revidert utgave av Håndbok for Helsestasjoner 0-5 år. I denne nye utgaven er alle kapitlene revidert, og sentrale temaer som søvn, ernæring og oppdragelse er betydelig utvidet.

RELATERTE BØKER