Kjøkkenhage

Kjøkkenhage - Kirsty McKinnon | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kirsty McKinnon
DIMENSJON
11,45 MB
FILNAVN
Kjøkkenhage.pdf
ISBN
1877914055123

BESKRIVELSE

Dette er en delikat, praktisk og informativ oppslags- og bruksbok for nybegynnere og erfarne hageeiere. Den er faglig solid og gir gode beskrivelser av hvordan hagen kan drives økologisk, skrevet for norske vekstforhold. Boka tar for seg dyrking av grønnsaker, urter, frukt og bær av sorter som egner seg for økologisk dyrking i norsk klima. Kortere reise kan ikke maten vår få! I boka er vi innom kjøkkenhager fra sør til nord, fra fjord til fjell. Ikke alle vekster trives overalt, men overalt trives det vekster! "Å bla i denne boka gleder et hagehjerte både visuelt og faglig.", S. Svendsen, Hageselskapet.no. "Et skattkammer. ...her er det mye å gå videre på for den kunnskapshungrige.", H. Borud, Aftenposten. Prisbelønte Mc Kinnon har lang erfaring med, og faglig solid kunnskap om, metoder i økologisk hagebruk, både som ansvarlig for en økologisk demonstrasjonshage og via kontakt med hageeiere rundt om i landet. Medforfatter av boka "Økologisk hagebruk".

Min hagekarriere startet for ti år siden med fire pallekarmer. I årenes løp vokste de fire pallekarmene til en kjøkkenhage på cirka 400 kvadratmeter.

... Ved å starte med dyrking i plantekasser opparbeider du deg kunnskap og erfaring, slik at du senere kan utvide til en større kjøkkenhage eller et drivhus. Plantekassene er dessuten enkle å vedlikeholde.

RELATERTE BØKER