Koranen

Koranen Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,96 MB
FILNAVN
Koranen.pdf
ISBN
7024106124227

BESKRIVELSE

Islams hellige bok på norsk, med den arabiske teksten løpende parallelt. «Koranen» er en av vår tids mest omdiskuterte tekster. Oversettelse ved Einar Berg. «I et flerkulturelt Norge er dette en bok som ingen kan - eller bør - la ligge urørt. Einar Berg har greid ikke bare å oversette Koranen, men også å gjenskape stemningen og poesien i den.» Roald Tingsten, Skoleforum.Obs! Denne utgaven har grønt bokomslag, ikke svart som bildet viser.

En sure er delt inn i mindre deler, vers, som kalles ayat (arabisk, «tegn, mirakel»). Surene klassifiseres enten som mekkanske eller medinesiske; inndelingen viser til stedene der profeten mottok sine åpenbaringer, fra 610 i Mekka, fra 622 i Medina. Lytt, les, søk eller last ned Koranen med norsk oversettelse.

Helt siden etableringen av Islamic Cultural Centre Norway (ICC) i 1974, har ICC jobbet for økt kunnskap om islam, blant annet gjennom islamsk litteratur på norsk. De siste årene har det blitt brukt mye tid og ressurser på å oversette Koranen. Koranen ble åpenbart for profeten Muhammad (fvmh) f.o.m.

RELATERTE BØKER