Landstrykerliv ; Når villdyret våkner

Landstrykerliv ; Når villdyret våkner - Jack London | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jack London
DIMENSJON
5,32 MB
FILNAVN
Landstrykerliv ; Når villdyret våkner.pdf
ISBN
4168186423538

BESKRIVELSE

Jack London (1876-1916) var en av det 20. århundrets store fortellere. Han oppnådde internasjonal berømmelse for sin skrivekunst og publiserte en rekke romaner og noveller. Han søkte lykken i Klondyke og på veiene som landstryker, han var krigskorrespondent og deltok på store seilerekspedisjoner. Hans sosiale engasjement og ikke minst hans kjærlighet til naturen har brakt ham lesere over hele verden og i alle aldre. I denne boken har vi samlet hans to mest kjente fortellinger. «Landstrykerliv» er en selvbiografisk beretning om det harde livet på veien og om et Amerika i endring, et samfunn der kun den sterkeste overlever. «Når villdyret våkner» er en litterær klassiker, Londons mest leste bok, som handler om blandingshunden Buck og beskriver de ekstreme forholdene under gullrushet i Klondyke mot slutten av 1800-tallet.

Jack London Avgrunnens folk . 149,-På lager.

En en av de utallige barne- og ungdomsromanene undertegnede aldri fikk somlet seg til å få lest da han var sneip, i dag stolt plassert side om ... "Når villdyret våkner" er en sterk fortelling om hunden Buck og dens farefulle ferd i Alaska, like gripende i dag som da den kom ut. "Landstrykerliv" handler om Jack London selv, og hans eventyrlige vagabond-år. «Landstrykerliv» er en selvbiografisk beretning om det harde livet på veien og om et Amerika i endring, et samfunn der kun den sterkeste overlever.

RELATERTE BØKER