Mat & vin til folket

Mat & vin til folket - Sara Døscher, Klaus Døscher | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sara Døscher, Klaus Døscher
DIMENSJON
12,37 MB
FILNAVN
Mat & vin til folket.pdf
ISBN
5171133568815

BESKRIVELSE

Bilder og symboler viser på en lettfattelig måte hva det er i maten og vinen som skaper match og magi. Hver oppskrift følges av flere vintips. Mat og vin til folket er en ny type vin- og matbok der leseren ikke bare får vite hva som passer sammen, men hvorfor en matrett og en vin kler hverandre og sammen løfter smaksopplevelsen til nye høyder. Ved hjelp av bilder og symboler viser boken på en lettfattelig måte nettopp hva det er i maten og vinen som skaper match og magi. Hver oppskrift følges av flere vintips. I boken finner du oppskrifter til 52 perfekte middager (en til hver helg i året) med kombinasjoner du aldri vil glemme! I tillegg til klassiske og kjente kombinasjoner som alltid fungerer, viser Sara og Klaus deg hvordan også uvante og utradisjonelle vinvalg kan løfte et måltid. Boken svarer på vanlige spørsmål som en vinspesialist ofte får: Hva kan jeg servere til en skalldyrsuppe? Er det bare rød Bordeaux som passer til biff? Går det an å drikke champagne til juleribba? Om forfatterne: Dette er sommelier, forfatter og vinentusiast Sara Døschers tredje bok og oppfølgeren til fjorårets suksess Vin til folket. Sara har en bachelor i restaurant- og måltidskunnskap fra Grythyttan. Hun har jobbet med vin i Frankrike og Brasil, og nå arbeider hun som varefaglig rådgiver på Vinmonopolet. Sara er også i gang med fordypningsgraden WSET Diploma (siste skritt før tittelen MW Master of Wine). Saras mann, Klaus Døscher, har ansvaret for maten. Tidligere har de utgitt kokeboken Restekjærlighet sammen.

Mat og vin til folket er en ny type vin- og matbok der leseren ikke bare får vite hva som passer sammen, men hvorfor en matrett og en vin kler hverandre og sammen løfter smaksopplevelsen til nye høyder. Går nye veger med «Mat til folket» Grethe Fjørtoft fra Ålesund opplevde at hjertebarnet barnehagematen.no fikk en bråstopp under koronakrisen. Men det stoppet ikke Fjørtoft. Vin til folket er en praktisk bok som oppfordrer deg til å reise i vinens verden, og deretter invitere vennene dine til vinsmaking.

Ved hjelp av bilder og symboler viser boken på en lettfattelig måte nettopp hva det er i maten og vinen som skaper match og magi. Se flere bilder fra boken «Mat & vin til folket» av Klaus og Sara Døscher. Bilder fra kokeboken «Mat & vin til folket» 3 bilder Rettene i boken er basert på ordinære råvarer. Se beste pris på Mat & vin til folket.

RELATERTE BØKER