Mios blues

Mios blues - Kristina Ohlsson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristina Ohlsson
DIMENSJON
12,71 MB
FILNAVN
Mios blues.pdf
ISBN
9017303479535

BESKRIVELSE

Relansering av Kristina Ohlssons andre bok om Martin Benner.Hva skjedde egentlig i Mios barnehage den siste dagen før han forsvant? Mot sin vilje har advokat Martin Benner blitt dratt inn i jakten på den forsvunne fireåringen. Så lenge barnet er borte, kommer ikke mafiaorganisasjonen til å la Martin være i fred. Martin er desperat og følger opp de få sporene som finnes. Men Mios forsvinning er ikke Martins eneste problem. Han må også bringe klarhet i hvem som prøver å legge skylden på ham for to mord han ikke har begått. Martin blir mer og mer paranoid for hver dag som går. Hvem er det som følger ham så tett på uten å være synlig selv? Jakten på sannheten stiller ham overfor et uhyggelig dilemma: Kan han redde både Mio og seg selv? Eller vil flere liv gå tapt før Martin Benner får ro?

Kristina Ohlsson leverer igjen! Hva skjedde egentlig i Mios barnehage den ... Mios blues er oppfølgeren til Lotus blues - som jeg likte veldig godt - og denne er slettes ikke noe dårligere. Snarere tvert imot.

Hør alle de spennende lydbøkene om Martin Benner: - Lotus blues - Mios blues - Henrys hemmelighet Mios blues er en av vårens beste krimromaner.» Johannas deckarhörna «Oppfriskende og underholdende.» Skånska Dagbladet «… underholdning på høyt nivå og uten fartsgrense.» Hallandsposten «… har alt en god thriller skal ha.» Bokpool. Hør alle de spennende lydbøkene om Martin Benner: - Lotus blues - Mios blues - Henrys hemmelighet Kjøp 'Mios blues' av Kristina Ohlsson fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER