Moderne tradisjonsstrikk

Moderne tradisjonsstrikk - Birger Berge | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Birger Berge
DIMENSJON
4,78 MB
FILNAVN
Moderne tradisjonsstrikk.pdf
ISBN
1512820042605

BESKRIVELSE

Moderne tradisjonsstrikk vil gi deg mer enn bare lekre og varierte strikkeprosjekter til dame og herre. Boken er også en liten reise i forfatterens store interesse for tradisjonelle mønstre, håndverk og bruk av farger i samspill. I denne boken får du oppskrifter på gensere, jakker, halser, luer og votter - moteriktige og bruksvennlige plagg.Og ikke minst, strikk til hjemmet er med. Her er fine grytekluter til bruk både hjemme og på hytta, trekk til drikkeflasken som alltid er med i tursekken og gamle flasker som får nytt liv med et strikket trekk og fylles med sesongens blomster. Den nostalgiske og eventyrlystne kan strikke tversoversløyfe og slips, og et belte til finkjolen helt likt slipset.

Not only that, but knits for the home are included here too ... Moderne tradisjonsstrikk vil gi deg mer enn bare lekre og varierte strikkeprosjekter til dame og herre. Boken er også en liten reise i forfatterens store interesse for tradisjonelle mønstre, håndverk og bruk av farger i samspill.

De fleste plaggene strikkes i garn vi fører her på Spødet. Boka Moderne tradisjonsstrikk er full av stilfulle og klassiske strikkeoppskrifter, både for nybegynnere og viderekommende. Noen av mønstrene er kompliserte, andre mønstre er små og perfekt øvelse før man går videre til større og mer avanserte prosjekter. Setesdal, Fana, Telemark, Marius og Valdres er 5 av våre mest kjente og klassiske norske koftemønster.

RELATERTE BØKER