Sprudlende sunn; Spis deg til mer energi

Sprudlende sunn; Spis deg til mer energi - Linn Stokstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linn Stokstad
DIMENSJON
7,85 MB
FILNAVN
Sprudlende sunn; Spis deg til mer energi.pdf
ISBN
8408649481813

BESKRIVELSE

Hva du velger å spise har mer å si enn du tror, og påvirker i stor grad hvordan du takler hverdagen. I maten vår ligger nøkkelen til både tid og overskudd. I denne boken får du vite hva du skal spise for å lage fest i kroppen, slik at du møter dagene mer opplagt og sprudlende. La fargene ta plass på tallerkenen din, og lær hvordan du bygger et kosthold ut fra hva kroppen din ønsker. Små grep og smarte valg er det som skal til. En god tarmhelse og riktig kosthold gir grunnlaget for en frisk kropp og en hverdag med overskudd og glede. Linn Stokstad, kjent som "Sprudlende sunn", er ernæringsrådgiver og arbeider med mennesker som ønsker å endre livsstil. Hun er speiselt opptatt av å inspirere til å spise mer fargerik mat, slik at kroppen har det best mulig. Som mamma til to gutter har Linn også massevis av tips og triks for å trylle maten sunnere, slik at også de minste i familien får i seg mer næring.

RIKTIG PÅFYLL: Følelsen av å være daff eller sliten kan komme over de fleste av oss. Overskuddet er borte - du har ikke noe å gi.

6 791 liker dette · 81 snakker om dette. Sprudlende ernæringsfysiolog med fokus på naturlig mat kroppen blir GLAD av! Vi tilbyr kostveiledning, foredrag og spennende matlagingskurs. Sprudlende sunn : spis deg til mer energi! Pris 349,-Spar 50,-Innbundet.

RELATERTE BØKER