Terapeuten

Terapeuten - Helene Flood | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helene Flood
DIMENSJON
8,64 MB
FILNAVN
Terapeuten.pdf
ISBN
7112386675380

BESKRIVELSE

Den unge psykologen Sara driver privatpraksis for ungdom fra et kontor over garasjen i den store, arvede villaen hun er i gang med å pusse opp sammen med sin ambisiøse og overarbeidede arkitektmann, Sigurd. Men det går trått med både jobb og oppussing, og en dag legger Sigurd igjen en underlig beskjed på svareren til Sara for så å bli borte. Det gamle, halvferdige huset føles langt fra trygt. Gjenstander blir borte og dukker opp igjen, og er det fottrinn Sara hører på loftet om natten?Med Terapeuten markerer Helene Flood seg som et stort litterært talent og en fornyer av den psykologiske thrilleren. Terapeuten skildrer forvirringen som oppstår i et menneske når omgivelsene plutselig ikke lenger går i hop. Boken er solgt til 23 land før utgivelse i Norge.

Den ble solgt til over 20 land allerede før boka er ute i Norge. Dette er boka verden venter på! Den unge psykologen Sara driver privatpraksis for ungdom fra et kontor i huset hun deler med sin overambisiøse arkitektmann, Sigurd. Terapeuten er Helene Floods første bok for voksne.

Terapeuten skildrer forvirringen som oppstår i et menneske når omgivelsene plutselig ikke lenger går ihop, og er solgt til 21 land før utgivelse i Norge. Terapeuten book. Read 119 reviews from the world's largest community for readers.

RELATERTE BØKER